Menu Andrzejki 2025
 
Powitalny Drink Prosecco 
 Zupa - 19.00
Krem z kalafiora z grzankami.
Krem z dyni z płatkami migdałowymi.
 
Bufet dań gorących 19:00-21:00
Pieczona karkówka w sosie kurkowym.
Kurczak zapiekany ze śliwkami i cebulką.
Leczo warzywne.
Ziemniaki opiekane.
Kus kus cytrynowy z ziołami.
 
Przekąski zimne:
Nuggetsy z dipem czosnkowym.
Deska serów z lokalnej mleczarni.
Mini wrapy z warzywami i szynką wędzoną.
Sałatka brokułowa z fetą i prażonymi migdałami,
Sałatka z serem pleśniowym i kurczakiem,
Marynowane plastry gruszki z marmoladą cebulową, orzechami włoskimi i rukolą.
Wędzony łosoś z twarożkiem i koperkiem podany na pumperniklu.
Śledź w oleju.
Smalec w dwóch smakach — jabłkowy i pieczarkowy.
Pikle.
Świeże pieczywo.
 
Bufet dań gorących 23:30-1:30
Bigos staropolski.
Barszczyk czerwony podany z pasztecikiem mięsnym. 
 
Napoje
Kawa, herbata, soki, napoje gazowane, woda mineralna.
 
Ponadto:,
Bufet słodkości i deserów.